Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?

Wszystkie

Tartinki z Pretzel Chips z wędzonym pstrągiem

Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?

czas przygotowania:

20 min.

liczba porcji:

1

Potrzebne składniki

– 10 sztuk Pretzel Chips
– 150 g wędzonego pstrąga (bez skóry)
– 200 g kremowego sera twarogowego
– 5 jaj przepiórczych
– 20 g czerwonego kawioru
– sos Balsamiczny Classic Dijo
– koperek, sól, pieprz (do smaku)

Pretzel Chips klasyczne

 

Słone przekąski

Sos balsamiczny klasyczny

 

Sosy

Sposób przygotowania

1. Krok

 

Jaja przepiórcze gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek, serek mieszamy z posiekanym koperkiem, solą i pieprzem.

2. Krok

 

Pretzel Chips układamy na talerzu, łyżką nakładamy na nie serek; dodajemy kawałki wędzonego pstrąga.

3. Krok

 

Całość dekorujemy połówkami przepiórczych jajek, kawiorem, sosem Balsamico Classic Dijo i gałązkami koperku.

Baw się z nami przekąskami!
Baw się z nami sosami!

Zobacz inne przepisy:

Owocowy shake

Ciesz się shakiem z dodatkiem ulubionych owoców – w 20 sekund! Zmiksuj je z wybranym […]

Mini tacos mix

Tacos mają fanów na całym świecie. A nasze tacos są wyjątkowe – możesz je zrobić […]

Deser Lody WaniLOVE

Nie ma to jak lody z wybornym sosem. A który jest lepszy niż czekoladowy? Chwila […]