HISTORIA

Tak to się wszystko zaczęło…

1990 r.

DIJO rozpoczyna działalność, w niewielkiej hali są produkowane pierwsze słone przekąski.

1996 r.

Rozwijamy się szybko i konsekwentnie, zaczynamy wytwarzać sosy oraz dekoracje cukiernicze.

2005 r.

Poszerzamy asortyment, inwestujemy w pierwszą linię technologiczną do produkcji tortilli.

2010 r.

Rosną hale produkcyjne, przybywa wykwalifikowanych pracowników, a my uruchamiamy trzecią linię do produkcji tortilli.

2013 r.

Uważnie śledzimy trendy i wyprzedzamy je – wprowadzamy na rynek pierwszą tortillę grillowaną.

2014 r.

Chcemy wytwarzać produkty atrakcyjne, smaczne, dające radość – uruchamiamy linię do produkcji słonych paluszków.

2015 r.

Opinia rynkowego lidera zobowiązuje, firma staje się coraz większa – DIJO inwestuje w kilka nowych linii technologicznych: do tortilli i mini tortilli, cienkich precli i pretzel chips, sosu balsamico i dekoracji cukierniczych.

Zmienia się nasze logo. Jako DIJO FUN&FOOD rozpoczynamy nowy biznesowy rozdział.

Cdn…