AKTUALNOŚCI

SIAL PARIS październik 2018

W październiku po raz kolejny mogliście spotkać nas na międzynarodowych targach spożywczych SIAL Paris.

Transport – lipiec 2018

Poszukujemy dostawców usług transportowych

Zapraszamy dostawców usług zainteresowany świadczeniem usług transportowych, dla naszej Firmy do złożenia ofert na:

  • przewozy drogowe ładunków spożywczych neutralnych w chłodniach
  • przewozy drogowe ładunków spożywczych neutralnych w izotermach
  • przewozy drogowe ładunków spożywczych neutralnych w plandekach

Więcej…

Mango – czerwiec 2018

Nowy produkt Sos Mango!
W czerwcu rozpoczęliśmy sprzedaż nowego produktu sosu Mango. Smak lata zawitał do Dijo!

PLMA maj 2018

W maju po raz kolejny wystawiliśmy się na międzynarodowych targach marek własnych PLMA.

Tacos i Tortilla Chips – kwiecień 2018

Nowy produkt Dijo – Tacos i Tortilla Chips!

W kwietniu rozpoczęliśmy produkcję nowych produktów z kuchni Tex-Mex Taco i Tortilla Chips.

AIB marzec 2018

Bardzo miło nam poinformować o tym, że nasza firma pozytywnie zaliczyła niezapowiadany audyt AIB otrzymując tym samym certyfikat potwierdzający bezpieczeństwo produkcji żywności.

Standardy AIB zostały opracowane przez American Institute of Baking, aby oceniać bezpieczeństwo produkcji żywności. Standardy AIB rozszerzają wymagania zarówno GMP, GHP, jak i innych systemów dotyczących jakości produkcji. Standardy AIB są bardziej wyczerpujące i surowsze niż jakiekolwiek indywidualne normy czy wymagania.

Bardzo miło nam poinformować, że firma Dijo otrzymała wynik na poziomie 860 punktów z oceną „doskonale”!

Sosy PRREMIUM styczeń 2018

Nowy produkt – Sosy Premium
W styczniu rozpoczęliśmy sprzedaż nowego produktu – sosów premium.
Dostępne w trzech smakach: czekolada, truskawka i karmel

Targi ANUGA 2017

W październiku wystawialiśmy się na międzynarodowych targach Anuga.

Targi PLMA AMSTERDAM 2017

Przed nami coroczne Targi marki własnej PLMA w Amsterdamie. W tym roku odbędą się 16-17 maja, ale Zespół Dijo już  teraz jest gotowy do zaprezentowania swoich rozmaitości produktowych.
Czekamy na Państwa w Europahal 5 stoisko F-5655.

TARGI SIAL 2016

Paryż przywitał nas zimnym deszczem i ogromnymi korkami w całym mieście. Na szczęście targi obfitowały w nowe kontakty z potencjalnymi Klientami. Trzymamy kciuki za udane negocjacje handlowe.

Powoli szykujemy się także na targi w 2017 roku – o szczegółach będziemy informować na bieżąco.

sial2016

TARGI SIAL 2016

Niebawem odbędą się największe międzynarodowe targi innowacyjnej żywności SIAL w Paryżu, na których regularnie prezentujemy swoje aktualne produkty i nowości.

Poszukujesz nowego produktu i chcesz poznać innowacje Dijo?!
W dniach 16 – 20 października zapraszamy do hali 5A stoisko J 131.

Do zobaczenia!

banerek_targi_sial

TARGI PLMA AMSTERDAM

Za nami owocne targi marki własnej PLMA w Amsterdamie. Zdobyliśmy wielu nowych Klientów i czekamy na rezultaty.

Z przyjemnością informujemy, iż nasze precle – Pretzel Chips cheese & onion zostały wybrane jako PRODUKT INNOWACYJNY!

UWAGA! Najbliższe targi – SIAL Paris w październiku. ZAPRASZAMY!

TARGI PLMA AMSTERDAM 2016

Na tegorocznych Targach Plma (PLMA), odbywających się w dniach 24-25 maja w Amsterdamie, nie może oczywiście zabraknąć DIJO.

Najważniejsze targi marki własnej to doskonała szansa na zaprezentowanie – wszystkim gościom i bywalcom co roku tłumnie odwiedzającym targi – szerokiego wachlarza naszych produktów.

Czekamy na Państwa w pawilonie Europahal 4/5, na stoisku numer 5655/5754.

TARGI PRODEXPO 2016

Za nami targi PRODEXPO w Moskwie

NOWA SIEDZIBA FIRMY

Początek 2016 roku był w DIJO czasem zakończenia kilku ważnych inwestycji.

Do użytku oddany został nowoczesny biurowiec – nowa siedziba firmy. Oferuje on pracownikom komfortowe i jasne przestrzenie biurowe, pełne udogodnień pomieszczenia socjalne, przestronne sale konferencyjne.

Poszerzyliśmy ponadto nasze zaplecze magazynowe i chłodnicze – sfinalizowaliśmy budowę nowego magazynu wysokiego składowania oraz oddaliśmy do użytku kolejne nowoczesne chłodnie.

Uruchomiona została także następna linia produkcyjna – obecnie najnowocześniejsza na świecie linia do produkcji tortilli.

LAUREACI

Firmy Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o. S.K. oraz Dijo Sweet Horeca Service Sp. z o.o. S.K. laureatami DIAMENTÓW FORBES’A 2015 dla najbardziej dynamicznych polskich firm!

10 LAT TORTILLI DIJO

Rok 2015 to dla nas rok dość szczególny. Dokładnie 10 lat wcześniej wprowadziliśmy na rynek pierwszą tortillę własnej produkcji. Produkt, który jest dziś naszą domeną i niekwestionowanym znakiem firmowym.

W ciągu dekady tortille DIJO zyskały szerokie – wciąż się powiększające – grono odbiorców i fanów. Urozmaiciły, a wręcz zrewolucjonizowały rodzimą kuchnię. Polacy zyskali dostęp do nowych możliwości. Dzięki tortillom DIJO porzucili utarte schematy, ucząc się nowego podejścia do jedzenia i gotowania.

ROCZNICE W DIJO

Rok 2015 był czasem rocznic związanych z działalnością spółek wchodzących w skład Zakładu DIJO.

Spółka zarządzająca nieruchomościami, czyli ZPS DIJO, obchodziła 25-lecie swego istnienia. 10 lat funkcjonowania na rynku świętowały także dwie inne spółki – DIJO Baking Horeca Service Sp. z o.o. i Horeca Service Sp. z o.o.