Nadzienia cukiernicze czekolada 12 kg

Gotowy produkt o wielu kulinarnych zastosowaniach. Można nim dekorować i przekładać ciasta, nadziewać praliny czy pączki. Można go także z powodzeniem używać do wypieków (jako nadzienie termostabilne). Brak chemicznych konserwantów i obecność składników najlepszej jakości sprawiają, że jest to wyrób bardzo ceniony i tak samo popularny.
Produkt dostępny w dwóch wersjach: termostabilna i nietermostabilna.

SKŁADNIKI

woda, cukier, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne częściowo utwardzone [sojowy, palmowy, rzepakowy, shea, emulgator: lecytyny (z soi)], substancje zagęszczające: celuloza mikrokrystaliczna, karboksymetyloceluloza; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; aromat, barwnik: E171, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.

Może zawierać mleko i jaja.

GDA

gda

Porcja 100 g zawiera:

932 kJ / 220 kcal
energia

3,0 g
tłuszcz

0,2 g
kwasy tłuszczowe nasycone

39 g
cukry

0,12 g
sól

PAKOWANIE

12 kg we wiaderku

12 szt. wiader na warstwie

3 warstw wiader na palecie

36 szt. wiader na palecie

ZOBACZ RÓWNIEŻ

Owoce w żelu truskawki

 

Wyroby cukiernicze

Nadzienie cukiernicze wanilia

 

Wyroby cukiernicze

Nadzienie cukiernicze adwokat

 

Wyroby cukiernicze

Nadzienie cukiernicze tofii

 

Wyroby cukiernicze